Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lek för alla sinnen

Vill du som förälder eller närstående till barn som har flerfunktionsnedsättning lära dig mer om hur du kan leka med ditt barn?

Den här gruppen vänder sig till föräldrar och närstående till barn med flerfunktionsnedsättning som befinner sig på en tidig utvecklingsnivå. Du kanske tycker det är svårt att veta hur du ska leka, samspela och kommunicera med ditt barn. Ofta kan du känna att du behöver ett par extra händer eller en stödperson för att få till leksituationer med ditt barn.

Gruppen består av ett informationstillfälle om lek till dig som förälder och närstående samt fyra tillfällen där du tillsammans med ditt barn prövar olika leksituationer. Du får lära dig mer om hur du kan leka med ditt barn om barnet har nedsatt förmåga att leka själv.

Du kommer i gruppen att lära dig mer om:

  • lek för att utveckla samspel och kommunikation på tidig utvecklingsnivå
  • orsak och verkan
  • hur barnet visar förväntan inför aktivitet  

Kontakta ditt habiliteringsteam om du är intresserad av gruppen. Du kan söka till gruppen vid vilken habiliteringsmottagning som helst i hela Västra Götaland.

Gruppen omfattar fyra tillfällen, 1½ timme per tillfälle.

Hisingen. Start 20 november 2020

 Plats: Habilitering Hisingen barn och ungdom. Regnbågsgatan 1A

Har du frågor kontakta gruppsamordnare: Vailet Lindström 070-020 65 04

Vänersborg. Start 4 november 2020

Plats: Habilitering Vänersborg barn och ungdom. Vänerparken 19

Har du frågor kontakta gruppsamordnare: Kerstin Persson 070-020 63 91

Åhörarkopior

Senast uppdaterad: 2020-03-19 14:15