Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kulturskolepedagogdagen 2023

Kulturskolepedagogdagen är en fortbildningsdag för kulturskolepedagoger i hela landet. Här får du möjlighet till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte för att främja en likvärdig kulturskola med hög kvalitet. I år handlar Kulturskolepedagogdagen om att leda och lära – livet som kulturskolepedagog helt enkelt.

Datum: 30 oktober eller valfri dag vecka 44-45.
Tid: 9.00 - 15.00
Plats: Digitalt med dina kollegor på din kulturskola.

Dagen är kostnadsfri!

Anmälan

Ta del av dagen digitalt med dina kollegor på din kulturskola, antingen på premiärdagen måndagen den 30 oktober elller på valfri dag vecka 44-45.

Vill du ta del av de nationella samtalen över Teams är det dock 30 oktober som gäller.

Program hittar du här

Här kan du läsa mer om upplägget för dagen, och hur du som kulturskolechef kan förbereda grupper, lokaler och teknik.

Följ dagen tillsammans på er kulturskola

Programmet består av korta föreläsnings- och inspirationsfilmer som varvas med gemensam reflektion i kollegiet. Den 30 oktober har du dessutom möjlighet att delta i samtal med kollegor över hela landet via Teams. I anmälan väljer du grupp efter vilken framtidsfråga du vill prata om. Dagen avslutas med programpunkten Samtal på vår kulturskola.

Kan din kulturskola inte delta den 30 oktober?

Om din kulturskola inte kan delta måndagen den 30 oktober kan ni anmäla er som vanligt och sedan genomföra dagen på valfri dag under vecka 44 eller 45. Allt innehåll finns tillgängligt till och med fredagen den 10 november. De nationella samtalen över Teams sker dock bara 30 oktober och kommer inte att spelas in.

 

Anette Andersson Huber

Producent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Åsa Jansson

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-09-26 12:23