Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

11/3 Inspirationsmöte för Sommarboken

Välkommen till ett teamsmöte där du bland annat kommer att få konkrets tips och inspiration kring hur du kan arrangera Sommarboken på ditt bibliotek med fokus på årets tema Ut i det vilda. Vi kommer att presentera årets ambassadör (!), vårt nya Sommarboksmaterial, årets frågepromenader och en hel del annat som rollspel, lekar och utepyssel. Allt med tanke på sommarens träffar. Dessutom kommer Kungälvs stadsbibliotek och Eksjö stadsbibliotek att kort presentera hur de tänkte när de genomförde Sommarboken 2020 utomhus.

Datum: 11 mars
Tid: 08:30 till 09:40
Plats: Digitalt (Teams)
Sista anmälningsdatum: 9 mars
Övrigt: Länken till mötet skickas ut 10 mars
 
Anmälan 
 
 
Sommarboken är ett läsfrämjande biblioteksprojekt som vill uppmuntra lustfylld sommarlovsläsning! Med Sommarboken ska barnens läsning vara kravlös och utan motprestation från bibliotekets sida. Allt är tillåtet att läsa - hur mycket eller hur litet man vill. Sommarboken riktar sig till barn mellan 8 och 12 år.
Senast uppdaterad: 2021-02-12 12:47