Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

14/12 Dansfrukost

Välkommen på vår första fysiska Dansfrukost på länge! Vi kommer bland annat att prata om den nya skrivelsen Dansplan Sverige, vad som är på gång under 2022 och även du kommer att ha möjlighet att berätta vad som är aktuellt i din verksamhet. Kom, mingla, träffa kollegor!

Vi bjuder på frukost. Anmäl dig genom att e-posta eyrun.thorhallsdottir@vgregion.se senast den 9 december, ange eventuella allergier, om du är vegetarian etc.

Dansfrukosten sker tisdag 14 december kl. 9–11 i lokalen Bergslagsbanan i Regionens Hus i Göteborg. Missa heller inte att du kan fortsätta dagen med communitydansnätverksträff!

Om Dansfrukost

En gång per termin bjuder våra danskonsulenter in till Dansfrukost. Här får alla som jobbar inom dansfältet veta mer om sökbara projekt och insatser, dela erfarenheter och lyssna på inbjudna gäster. 

Eyrun Thorhallsdottir

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Anna Bäckvall Åkerström

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Tina Andersson

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-11-24 16:15