Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

25/5 och 4/6 MIK-jam

Välkommen till två dagar fyllda med MIK, kreativitet och innovation! Detta MIK-jam riktar sig till folkbibliotekspersonal inom Västra Götalandsregionen med inriktning barn och unga och/eller IT, MIK eller digital kompetens.

Datum och tid: Dag 1: 25 maj kl 9.00-15.00, Dag 2: 4 juni kl 9.00-12.00
Plats: Digitalt, i Teams
Sista anmälningsdag: 7 maj
Övrigt: Notera att detta är ett tvådagars-evenemang, samtliga deltagare är med bägge dagar. Det är begränsat antal platser och vi förbehåller oss rätten att göra ett urval som ger en rättvis fördelning mellan regionens kommuner.

Anmälan

Kanske hittar vi på en helt ny bibliotekstjänst som hjälper ungdomar att må bättre? Eller utformar ett spel som sprider kunskap om barnrättskonventionen? Bara fantasin sätter gränser. När de två dagarna är slut har vi tagit fram nya metoder och aktiviteter som vänder sig till unga mellan 13 och 18 år.

Du bidrar med dina idéer och vi arbetar i grupp. Tillsammans utformar vi lösningar som gör skillnad i unga människors liv. Vi fokuserar på aktuella områden som Fake News, psykisk hälsa, Barnkonventionen – ungas mänskliga rättigheter och läsning. Som bollplank har vi en imponerande skara inspiratörer.

Örjan Hellström

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-04-26 11:53