Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

27-28/11 Folkmusikkurs i Dalsland

Nu startar en ny folkmusikkurs för dig mellan 9 och 19 år! Sista helgen i november kör vi igång. Alla instrument är välkomna, du behöver ha spelat några år men framförallt tycka att det är kul och vill pröva att spela folkmusik! Kursen kommer delas upp i två grupper efter ålder och ledarna anpassar nivån så att alla kan vara med.

Under kursen får du lära dig nya låtar och spela tillsammans med andra. Låtarna lärs ut utan noter och det blir två roliga dagar med mycket musik, sång och spel!

Ledare är Caroline Malmberg på fiol och Amanda Björnerås på sång och piano. Båda är erfarna musiker och kursledare och har jobbat tillsammans i flera år.

Tid: 27 november kl 9.00-17.00 och 28 november kl 9.00-15.00
Plats: Paletten på Odéon Bio och Teater i Bengtsfors.
Kostnad: 300 kr, i priset ingår lunch och frukt/fika båda dagarna.
Gruppindelning: Grupp 1 mellan 9-12 år och grupp 2 mellan 13-19 år.
Anmälan: Anmäl dig senast den 14 nov genom att skicka ett mail med namn, kontaktuppgifter, instrument, hur gammal du är och hur många år du spelat till caroline_malmberg@hotmail.com
Frågor: För frågor om kursen skicka sms, ring eller maila till Caroline Malmberg på: 070-5840996

Hoppas vi ses!

På lördagskvällen finns möjlighet för den som vill att gå på konsert med Trio Katastrofa. Håll utkik på Kulturrepubliken Dalslands Facebooksida...

Lyssna på Trio Katastrofa på YouTube här...

Kursen är ett samarrangemang mellan Folkmusik i Väst och Förvaltningen för kulturutveckling i Västra Götalandsregionen.
Senast uppdaterad: 2021-10-13 16:53