Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

27/10 Föreningsutveckling och landsbygdsperspektiv med Kristina Ernehed

Välkommen till ett webbinarium med Kristina Ernehed från Rural kompetens. Kristina är journalist, medievetare och projektutvecklare och arbetar med landsbygdsutveckling genom kultur, kulturarv, föreningsutveckling, samverkan och kommunikation. Kristina har ett särskilt fokus på attitydförändring, samhällsutveckling genom rurala perspektiv och föreningsföryngring där hon bland annat leder det nationella föryngringsarbetet för Sveriges hembygdsförbund. Webbinariet vänder sig till kulturarrangörer i Västra Götaland.

Som ideell arrangerande musik- och kulturförening kan man ibland tampas med frågor kring just föreningsutveckling och engagemang. Föreläsningen kommer bland annat att handla om följande frågeställningar: 

• Hur gör man för att få in ett yngre engagemang i föreningen och stärka deltagandet generellt?
• För arrangörer utanför storstaden, hur kan landsbygdsperspektivet vara en tillgång och något vi kan använda oss av?

Kristina Ernehed har stor erfarenhet på området – välkommen till en intressant och inspirerande föreläsning!

Det kommer också att finnas tid för frågor och samtal. Kom gärna flera från samma förening! Det ger större möjlighet för er att fortsätta driva vidare frågor internt, efteråt. 

Ser vi att intresse finns från många arrangörer i regionen, har vi möjlighet att arrangera fler webbinarier/föreläsningar på samma tema.

Läs mer om Kristina Ernehed här...

Här kan du se ett tidigare webbinarium med Kristina Ernehed...

När: Onsdag 27 oktober kl 17.00-18.30
Hur: Digitalt via Teams.
Anmälan: Anmäl dig till emma.v.johansson@vgregion.se senast den 23 oktober.
Frågor: Vid frågor, ring eller maila till Emma Johansson, producent folkmusik Förvaltningen för kulturutveckling, tel 072-2028993

Emma Johansson

Producent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-10-13 16:05