Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

5/10, 26/11 Två öppna forum om Skapande Skola

Är du, ansvarig för ansökan till Skapande skola i din kommun? Undrar du hur Kulturrådet resonerar när de beviljar stöd? Skulle du tycka det vore intressant att höra hur andra kommuner tänker och hur handläggarna på Kulturrådet bedömer ansökningarna? Har du övriga funderingar kring bidraget, ansökan, utformningen och utmaningarna inom Skapande skola? Nu har du möjlighet att få svar på dina frågor, under två öppna forum. Det går fint att enbart vara med på den ena av träffarna, om du inte kan delta på båda.

Samtal om Skapande skola inför mötet med Kulturrådet

Tisdag 5 oktober kl 10.00–12.00
Du som är kontaktperson för bidraget och jobbar med ansökan till Skapande skola får här möjlighet att träffa andra som har samma uppdrag och tillsammans diskutera vilka frågor som är relevanta för dig och din kommun. Vi delar erfarenheter och ringar in vilka frågor och ämnen vi vill skicka till Kulturrådet inför 26 november. Du är välkommen att bjuda med kollegor från skolor och förvaltningar som också är intresserade.
Anmäl dig till 5 oktober här...

Möte med Kulturrådets handläggare inom Skapande skola

Fredag 26 november kl 10.00–12.00
Kerstin Gustafsson Ehk, handläggare inom Skapande skola, kommer tillsammans med kollegor från Kulturrådet att möta oss i ett samtal om bidraget och de frågor som finns kring det. Du är välkommen att bjuda med kollegor från skolor och förvaltningar som också är intresserade.
Anmäl dig till 26 november här...

Senast uppdaterad: 2021-09-09 11:39