Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

6/5 Lansering av RePubliks Guide i publikutveckling med Heather Maitland

Varmt välkommen till en förmiddag där vi presenterar vår nya Guide i publikutveckling och bjuder på en föreläsning av publikutvecklaren Heather Maitland. Heather kommer att prata om vikten av att skräddarsy publikutvecklingsarbetet så att det passar just din organisation. Förmiddagen kommer också innehålla gruppdiskussioner utifrån innehållet i guiden.

Vill du göra en publikutvecklingsplan för hela organisationen, för en specifik gren inom verksamheten eller för enstaka projekt? Hur går man tillväga? Vilka verktyg och metoder finns?

Vi har i samarbete med den brittiska publikutvecklingsexperten Heather Maitland tagit fram ett praktiskt planeringsverktyg, en Guide i publikutveckling, för att stödja kulturorganisationer i arbetet med publikutveckling. Den är uppbyggd som en färdplan så du kan planera din egen rutt. Du kan stanna var du vill längs vägen och ta reda på mer genom att klicka dig vidare till arbetsblad, praktiska råd, framgångsfaktorer, fallstudier, perspektiv och intervjuer. Vår förhoppning är att den här guiden ska vara ett handfast stöd.

Guiden hjälper dig:

  • att komma fram till var du ska börja
  • att hushålla effektivt med både tid och resurser
  • att fatta beslut som bygger på både fakta och känsla
  • att upptäcka vad som fungerat och vad som kan bli bättre nästa gång
  • att få med hela din organisation på resan

Guiden är gratis och webbadressen lanserar vi i samband med webbinariet den 6 maj.

Webbinariet hålls på engelska och svenska

När: Torsdagen den 6 maj 2021 kl 10.00-12.00 (Incheckning kl 9.30-10.00)
Plats: Online
Anmälan: Anmäl dig här. Länken mejlas ut den 5 maj, dagen innan webbinariet.

RePublik är Förvaltningen för kulturutvecklings centrum för publikutveckling. Vi arbetar med omvärldsbevakning, kunskapsdelning och fortbildning med syfte att utveckla kulturorganisationer utifrån ett publikperspektiv. Vi förmedlar det senaste inom publikutveckling och möjliggör kunskapsdelning. Vi finns till för alla offentliga konst- och kulturorganisationer i Sverige.

 

Johanna Hagerius

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-04-06 12:13