Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

10/5 Nätverksträff meröppna bibliotek

Den 10 maj genomför vi en nätverksträff för folkbiblioteken i Västra Götaland om meröppna bibliotek. Träffen syftar till att utbyta erfarenheter och diskutera gemensamma frågor.

När: 10 maj kl. 14.00-15.30 
Var: Digitalt via Teams. Möteslänken skickas ut innan mötet till de som anmält sig.  
Anmälan: senast 6 maj

Anmälan

Nätverket har träffats två gånger tidigare: I december 2019 genomfördes en nätverksträff där bland andra Ale, Ljungskile, Lerum, Kyrkbyn och Askim/Nya Hovås berättade om sina erfarenheter från meröppet. Vi gjorde också ett studiebesök på Kåken i Göteborg och fick höra om erfarenheterna från ”lättöppet”. I februari 2020 genomfördes ytterligare en träff med utgångspunkt i inskickade frågor från biblioteken. Fokus för träffen 10 maj är den enkät som flera av folkbiblioteken i Västra Götaland har besvarat under mars – april. Vi kommer också att tala om riskanalys och om juridiken kring överträdelse av avtal. Alla folkbibliotek i Västra Götaland är välkomna att delta i nätverket och i träffen, oavsett om ni har meröppet eller inte.  

Arrangörer den 10 maj är Tanums bibliotek, Biblioteken i Mölndal och Förvaltningen för kulturutveckling i samarbete. 

Välkomna! 

Senast uppdaterad: 2021-04-26 11:29