Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Fortbildningar och evenemang

Förvaltningen för kulturutveckling erbjuder ett stort och varierat utbud av fortbildning och kompetensutveckling. Här hittar du bland annat seminarier, frukostträffar, inspirationsdagar, kurser och konferenser, framför allt för tjänstepersoner inom kommuner, kulturutövare, ideellt engagerade krafter och politiker.

Under pandemin har vi ställt om och erbjudit våra fortbildningar och andra evenemang i digital form. Vi kommer att fortsätta arrangera med stor försiktighet och med respekt för pandemins utveckling. 

För tillfället är alla evenemang som listas här digitala. De som hade planerats för att hållas i fysisk form ställs om och du som är anmäld kommer att få den information du behöver.

 

Din sökning resulterade inte i några träffar.

Kurser i slöjd och byggnadsvård

Vi anordnar flera kurser inom slöjd och byggnadsvård varje år. Du hittar dem och mycket annat på hemsidan för Slöjd & Byggnadsvård, vårt centrum för hållbarhet och sunda material.

Klangfärgs utbildningar

Klangfärg är ett unikt resurscentrum som erbjuder fortbildning för dig som arbetar med skapande verksamhet inom LSS och särskola.

Senast uppdaterad: 2022-01-10 10:43