Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

8/3 Platsen och rummet

Gestaltad livsmiljö som katalysator i hållbar platsutveckling och regional utveckling

Tid: 8 mars 9.30 -16. 
Plats: Chalmers Göteborg
Kostnad: Självkostnadspris för lunch och fika.
Sista anmälningsdag: 10/2

ANMÄLAN

Västra Götalandsregionen har under flera år och i flera satsningar stimulerat platsutvecklingsprocesser på flera platser. Chalmers Arkitektur har under 20 års tid arbetat med hållbar utveckling med utgångspunkt i den regionala kontexten, utifrån ett platsperspektiv. Under hösten 2021 har kursen Design and Planning for a sustainable development in a Local Context fokuserat på fyra av de platser som ingått i de regionala satsningarna (Hällekis, Fåglavik, Dyrön och Åstol).

Under konferensen fokuserar vi på hur gestaltning av offentliga, gemensamma och privata rum och ett hållbarhetsperspektiv i samhällsplaneringen kan förstärka och stödja de lokala initiativen.
I samband med konferensen kan man ta del av studenternas fantastiska arbete i form av en utställning

Konferensen anordnas inom samverkansplattformen Dynamo Väst samverkan mellan: Västra Götalandsregionen, Chalmers Arkitektur, Boråsregionen, Fyrbodals kommunalförbund och Skaraborgs kommunalförbund.

Välkomna!

Björn Ohlén

Utvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-11-26 10:08