Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

12/9 Scenkonstmässa barn och unga

I samband med Scenkonstdagar barn och unga bjuder vi vanligtvis in till ett producent-torg. I år fick det inte plats under själva scenkonstdagarna, så Förvaltningen för kulturutveckling arrangerar nu i stället Scenkonstmässa barn och unga för scenkonstaktörer i Kulturkatalogen Väst.

Vi bjuder på inspiration, föreläsning av Efva Lilja med temat kulturpolitik för barn och unga samt en mötesplats för nätverkande med andra arrangörer och de som har produktioner i Kulturkatalogen Väst. Det finns även möjlighet att prata med konstartskonsulenterna och barn- och unga-konsulenterna under dagen.

För dig som arbetar som samordnare eller arrangör

Vi bjuder på inspiration, föreläsningar och en mötesplats för nätverkande med andra arrangörer och de som har produktioner i Kulturkatalogen väst. Det finns även möjlighet att prata med konstartskonsulenterna och barn- och ungakonsulenterna under dagen.

Datum: 12 september
Tid: 13-16.30
Anmäl senast: 5 september
Plats: Selma Lagerlöfs Center, Selma Lagerlöfs Torg 2 Göteborg

Till anmälan

Läs mer om Selma Lagerlöfs Center på Tillgänglighetsbasen.

Varmt välkomna!

För dig som har med en scenkonstproduktion i Kulturkatalogen Väst

Du som har med en scenkonstproduktion i Kulturkatalogens utbud är välkommen att göra en intresseanmälan. Det är ett begränsat antal platser och vi kommer att göra ett urval för att skapa en jämn balans mellan konstformerna. Vi prioriterar aktörer inom Västra Götalandsregionen.

Vi bjuder på inspiration, föreläsningar och en mötesplats för nätverkande mellan producenter och kultursamordnare samt andra som arrangerar för barn och unga. Som utställare kommer ni att få stå vid en del av ett bord i stora salen på Selma Lagerlöfs Center där mässan äger rum. Det finns även möjlighet att prata med konstartskonsulenterna och barn- och ungakonsulenterna under dagen.

Vi bjuder på fika både på förmiddagen och eftermiddagen. Lunch på egen hand.

Datum: 12 september
Tid: 10-16.30 (Incheckning och kaffe från 9.30)
Anmäl senast: 5 september
Plats: Selma Lagerlöfs Center, Selma Lagerlöfs Torg 2 Göteborg

Läs mer om Selma Lagerlöfs Center på Tillgänglighetsbasen.

Till ansökan

Det tillkommer ingen avgift för anmälan, detta är ett erbjudande för er att visa upp er verksamhet.

Välkomna att lämna in er ansökan!

Helena Rung

Producent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Ann-Charlotte Eldh

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-06-28 15:45