Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

18/10 Filmklipp och bildutsnitt

Lär dig att berätta med utsnitt och vinklar i film. Vi går igenom och provar grunderna i hur olika bildutsnitt och klipptekniker kan användas, såsom klipp i rörelse, 180-regeln, överlappande ljud och trix med klipp.

Kursdag: 18 oktober 
Tid: 09.30–16.00 
Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg 
Anmälan senast: 4 oktober 
Läs mer om Allégården på Tillgänlighetsdatabasen

Till anmälan

Metoderna är lätta att använda i verksamheten och kan ta filmandet till nya nivåer. Resultatet blir bättre filmer som är roligare att se på. Kursen riktar sig både till nybörjare och de som har filmat en del förut. Vi arbetar med ipad och imovie under kursen.

Kursledare:
Pia tjäder är filmare och filmpedagog med lång erfarenhet av undervisning för människor i olika åldrar med olika förutsättningar och förkunskaper. 

---------

Inspiration och kunskap! Det är grunden för Klangfärgs kursverksamhet. Våra kurser är öppna för dig som arbetar inom LSS-verksamhet och anpassad skola, eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.

Kurserna är kostnadsfria för personal inom kommunal och regional om­sorgs-­ och anpassad skolverksamhet i Västra Götaland. För övriga deltagare är kostnaden 500 kr plus moms per person och kursdag.

Klangfärgs verksamhet

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-06-01 10:56