Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

19/8 Nätverksträff för dig som arrangerar publik konstverksamhet

Nätverket för dig som arrangerar publik konstverksamhet har i augusti sin första nätverksträff. Den vänder sig till dig som arrangerar publika konstutställningar. Temat den här gången är "Hur fri är konsten?".

Nätverkets första träff äger rum i Lidköpings konsthall den 19 augusti kl 10-14.30. Vi bjuder på lunch och eftermiddagskaffe. Läs mer om det nystartade nätverket här...

Datum: 19 augusti
Tid: 10.00–14.30
Plats: Lidköpings Konsthall, Stenportsgatan 11
Anmälan: Anmäl dig senast tisdagen den 16 augusti 

Till anmälan...

Program

Dagen kommer att handla om Hur fri är konsten? med er input kring temat och medverkan från Myndigheten för Kulturanalys som gjort utredningen Så fri är konsten. 

Under dagen får vi en presentation av verksamheten vid Lidköpings konsthall och deras utställning med Lotta Antonsson.

Det blir också ett föredrag med Pelle Amberntson från Myndigheten för kulturanalys med ett efterföljande längre fråge- och diskussionstillfälle att ventilera kring Hur fri är konsten? Just den här dagen kan ni rikta frågor och funderingar direkt till de som gjort utredningen Så fri är konsten och samtidigt dryfta frågan med era kollegor på plats.

Vi avslutar dagen med att prata om hur ni vill att nätverket ska se ut framåt, samt önskemål och tema för nästa nätverksträff. Varmt, varmt välkommet är också förslag på nätverksnamn.

Senast uppdaterad: 2022-06-09 13:25