Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

4/5 Magi, tricks & trolleri - introduktionskurs

Tricks och trolleri kan lyfta upp en föreställning, en film, en fest, vardagen på sin arbetsplats och skapa magi. På den här kursen får du lära dig några enkla men kraftfulla magiska trick.

Vi fokuserar på några trolleritricks tekniska utförande som med lite träning är enkla att utföra. Det sceniska utförandet och hur ett trolleri presenteras för en publik är lika viktigt som att bemästra själva tricket. Kursledaren Joakim Ahl går igenom hur du på ett humoristiskt sätt kan presentera och utföra trolleritricks.
 
 
Har du haft möjlighet att gå clownkursen, kommer dessa två kurser vara en fantastisk kombination, men det är inget krav. 
Joakim har arbetat med magi, tricks och trolleri i många år, han kommer inför kursen välja ut övningar som kan möta upp personer med olika förutsättningar. Under dagen kan vi tillsammans med våra erfarenheter och Joakims expertis testa och diskutera fram än fler övningar och sätt. 

Efter kursen kan du presentera och lära ut minst 3 tricks. Du får även med dig övningar, tips och inspiration på hur ni utforska trolleri på egen hand i era verksamheter.  

Inga förkunskaper krävs 

Datum: framflyttad till 4 maj 2022
Tid: 09:30-16:00
Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg
Anmäl: Öppnar 2022

Kursledare 
Joakim Ahl är skådespelare, clown, pedagog och gestaltterapeut.
 Han arbetar som sjukhusclown på Clownkliniken och frilansande skådespelare inom improvisationsteater, forumteater och utbildningsteater. 


....................... 

Inspiration och kunskap! Det är grunden för Klangfärgs kursverksamhet. Våra kurser är öppna för dig som arbetar inom LSS-verksamhet och anpassad skola, eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.

Kurserna är kostnadsfria för personal inom kommunal och regional om­sorgs-­ och anpassad skolverksamhet i Västra Götaland. För övriga deltagare är kostnaden 500 kr plus moms per person och kursdag. 

Klangfärgs verksamhet

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-01-04 17:06