Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

2/2 Nätverksträff för teater- och dramapedagoger

Under 2022 startar Förvaltningen för kulturutveckling i Västra Götalandsregionen ett nytt nätverk för teater- och dramapedagoger i Västra Götalandsregionen. Här kan vi bland annat diskutera gemensamma utvecklingsfrågor, samarbeten och fortbildningsbehov inom teater- och dramapedagogik. Nätverket har en första digital träff 2 februari.

Tanken är att nätverket ska träffas fyra gånger per år, två gånger på våren och två gånger på hösten. Under våren 2022 är sammankomsterna digitala och sker via Teams. Sammankallande är Linnéa Christensen, teaterkonsulent på Förvaltningen för kulturutveckling.  

Vill du vara med i nätverket? 
Nätverket vänder sig till yrkesverksamma teater- och dramapedagoger i Västra Götalandsregionen, som jobbar med barn och unga. Kontakta Linnéa Christensen om du vill vara med. linnea.christensen@vgregion.se

Uppstartsträff 2 februari
Nätverket har en uppstartsträff den 2 februari kl. 10.30–12.00 på Teams. Anmäl dig senast 31 januari.

Till anmälan

Frågor?  
Har du övriga frågor om nätverket eller om Förvaltningen för kulturutvecklings teaterarbete är du varmt välkommen att höra av dig till: linnea.christensen@vgregion.se

Linnéa Christensen

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-12-28 11:30