Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

27/1 Nätverksträff Dynamo Väst

Nu bjuder nätverket Dynamo Väst in till nätverksträff. Den 27 januari kl 15.30–16.30 ses vi på Teams och pratar om gestaltad livsmiljö, våra behov och hur vi vill använda nätverket. Observera att nätverksträffen är kortad och sker digitalt – inte som fysisk träff. Detta på grund av nya nationella restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19.

Dynamo Väst är ett nätverk och en mötesplats för oss som på olika sätt arbetar med gestaltad livsmiljö. Det är ett stort fält och spänner över många samhällsfrågor. Många har lyft behovet av att samlas, samverka och att dela erfarenheter och kunskap. I Västra Götaland är vi många som arbetar med gestaltad livsmiljö men få av oss har möjlighet att arbeta med helheten. Tillsammans kan vi skapa en gemensam helhetsbild kring vad som sker och vad som görs.

Datum: Torsdag 27 januari 2022
Tid: 15.30–16.30 
Plats: Digitalt, via Teams 
Anmälan: Anmäl dig senast 23/1 2022
Övrigt: Träffen var tidigare planerad som en längre, fysisk träff på Textilmuseet i Borås. På grund av nya nationella restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19 blir träffen digital.

Till anmälan

Program 

Vi pratar om:Vilka utvecklingsstöd som finns att söka, aktuella utvecklingsprojekt och tips på kommande arrangemang. Har du något utvecklingsprojekt eller arrangemang på gång som du vill berätta om?Mejla angelica.hadzikostas@vgregion.se

Stöd och ansökningar

· Karolina von Mentzer berättar om Västra Götalandsregionens projektstöd. Uppmaning att verksamheter som arbetar med Gestaltad livsmiljö och vill samverka är välkomna att söka.

· New European Bauhaus: Tävling, nationell samordning och pengar att söka! Ulf Dalnäs Göteborgs universitet, HDK

Utvecklingsprojekt på gång

· Nina Due och Jonas Fridén om mötesplatsuppdraget på Röhsska

· Våra rum – Fyrbodal, Ida Svanberg, Fyrbodals kommunalförbund

· Spaning: New European Bauhaus– Norrland, Ulf Dalnäs, Göteborgs universitet, HDK

· Branschförbunden inom formområdet om att skapa ett fysiskt center, Rasmus Heyman, ADA/BRG

Kommande arrangemang under våren

· Ida Svanberg om Attraktiva kommuner 2022 – att mötas på lika villkor, 1 februari

· Urban Futures – hur vi spelar roll. Marcus Jahnke och Kerstin Hemström, Göteborgs centrum för hållbar utveckling GU& Chalmers

· Konferens Rummet och Platsen Chalmers arkitektur, Nils Björling, 8 mars

Angelica Hadzikostas

Enhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-01-19 09:47