Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

7/9 Introduktion till clown

Varmt välkommen till ett magplask rakt in i clownens värld. Clown passar alla. Att jobba med clown är att vara i nuet och ett bejakande av det som sker, samt av sig själv. Clownen använder sig av den känslan, den situation, de förutsättningar just du har i stunden.

Datum: 7/9
Tid: 9.30-16.00
Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg
Läs mer om Allégården på Tillgänlighetsdatabasen

Till anmälan

Avgift och kostnad för uteblivande: 500:-

Kurserna är kostnadsfria för personal inom kommunal och regional om­sorgs-­ och anpassad skolverksamhet i Västra Götaland. 

I vardagen förknippar vi ordet “misslyckas” med något dåligt. Något som vi inte vill kännas vid, utan helst sopar under mattan. Men för clownen är misstagen dess styrka och energi.  

Med hjälp av clownens grundläggande förhållningssätt till omvärlden kommer ni få undersöka clownens födelse. Ni kommer få testa de grundläggande regler som hjälper den att bli levande och närvarande i kontakt med publiken, samt andra övningar och tips som ni kan ta med er tillbaka till era verksamheter.   

Välkomna till en lek- och skrattfest där ni får nosa på clownens värld!

Att ta med sig till kursen: 
En sång, dikt, ett ordspråk eller ett trick 
En huvudbonad: det kan vara en hatt, mössa, sjal, strumpa eller liknande  

Inga förkunskaper krävs 

Kursledare 
Joakim Ahl är skådespelare, clown, pedagog och gestaltterapeut. Han 
arbetar som sjukhusclown på Clownkliniken och frilansande skådespelare inom improvisationsteater, forumteater och utbildningsteater. 


....................... 

Inspiration och kunskap! Det är grunden för Klangfärgs kursverksamhet. Våra kurser är öppna för dig som arbetar inom LSS-verksamhet och anpassad skola, eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.

Kurserna är kostnadsfria för personal inom kommunal och regional om­sorgs-­ och anpassad skolverksamhet i Västra Götaland. För övriga deltagare är kostnaden 500 kr plus moms per person och kursdag.

Klangfärgs verksamhet

 

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-05-31 16:40