Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Onlinekurser

En del av våra fortbildningar finns nu tillgängliga online, att ta del av och genomföra när det passar dig bäst.

Vad sätter vi på scenen?

Webbmaterialet riktar sig till kulturskolepedagoger. Använd det individuellt eller tillsammans med kollegor – det behöver inte läsas i en särskild ordning.

Centre Stage Online

Centre Stage Online är en webbutbildning som är framtagen för utövare inom scenkonst och musik. Kursen är till för dig som vill utveckla din kommunikation och ditt konstnärliga ledarskap.

Börja filma

Här har vi samlat filmade kursserier och inspiration, framtagna för verksamheter inom LSS och särskolan.

Arts and Business – webbkurs

Art and Business är en satsning för att öka kunskapen om företagande hos kreatörer och konstnärer i Västra Götaland. Målgrupp är professionella utövare inom kulturella och kreativa näringar verksamma i Västra Götaland. Kursen pågår 22 februari-31 mars 2021. Sök senast 7 februari.

Tillgängliga redskap i skaparverkstaden

Håller du i en skapande verksamhet med form och färg? I den här filmserien får du konkreta tips och idéer kring målar- och arbetsredskap som möter olika motoriska förutsättningar.

Inkluderande dansundervisning

För att alla ska kunna delta och bidra arbetar Språng med att skapa olika förutsättningar och tillvägagångssätt för olika behov. Med denna filmserie får du idéer och tips på hur du kan arbeta inkluderande från start, eller utveckla redan befintliga dansövningar.
Senast uppdaterad: 2021-02-10 11:54