Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuella communitydansprojekt

Vi har genom åren drivit en rad communitydansprojekt i Västra Götalandsregionen. Här hittar du de som är aktuella just nu.

My body is made of water

Danskonstnären Jenny Larsson har jobbat med communitydansprojektet My body is made of water. Deltagare är medlemmar i Gladadamers simsällskap som har sin bas på Frölundabadet och Frölunda kulturhus. De kommer bland annat arbeta med konstsimsdans för publik och för film.

Varning för dans

Scenkonstduon “Varning för dans” projekt riktar sig till unga tjejer, transpersoner och icke-binära i olika stadsdelar i Göteborg. Under processen arbetar de med improvisation utan speglar för att skapa ett tryggt rum att ta plats i och uttrycka sig genom dans. Tillsammans med deltagarna utforskar de hur, var och när dom känner sig trygga i sin kropp. Målet är att avsluta projektet med site-specific föreställningar där deltagarna själva valt ut platser baserat på temat trygghet. 


Senast uppdaterad: 2020-12-11 18:15