Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Pengar – om kulturstöd

Varje år brukar vi arrangera en dag som vi kallat Pengar – en dag om kulturstöd

En rad organisationer, stiftelser och kommuner stödjer det fria kulturlivet. Här har du möjlighet att möta flera av dem som ger kulturstöd och stipendier till enskilda och aktörer inom det fria konst- och kulturlivet. Dagen vänder sig till dig som vill veta mer om: 
 
• Stöd till konst- och kulturprojekt 
• Stöd och stipendier till enskilda konstnärer 
• Ansökningsförfaranden och urvalsprocesser 
• Mål, kriterier och prioriteringar 

Pengar – om kulturstöd 2020

I november 2020 bjöd vi in en rad organisationer, stiftelser och kommuner som stödjer det fria kulturlivet, att informera om vilka stöd som finns att söka. Denna höst kunde de inte besöka oss på plats. Dagen genomfördes i stället i ett digitalt format som vi kallade Åsa ringer upp. Det blev en serie livesändningar där tittarna tillsammans med Åsa Gustafsson fick reda på vad de uppringda organisationerna har för stödformer. Det fanns även möjlighet att chatta med Åsa så att hon kunde ställa frågor till organisationens representant.

Pengar – om kulturstöd 2023

Hösten 2023 genomför vi våra dagar den 22-23 november. Läs mer om programmet här...

 

 


Senast uppdaterad: 2023-05-03 10:02