Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Västsvenska författardagar 13.10.2022

Dagen vänder sig till dig som är arrangör av litterära arrangemang, till exempel programbibliotekarie, pedagog, kultursamordnare, kultursekreterare eller bokare i en förening. Vår förhoppning med dagen är att inspirera till fler litterära arrangemang i regionen. Vi hoppas också att detta kan bli en ny mötesplats för både arrangör och utövare med möjlighet att på nära håll och i dialogform bekanta sig med den västsvenska litterära mångfalden. 

Välkomna till Västsvenska författardagar i Alingsås, premiär för vår litterära regionala utbudsdag den 13 oktober 2022!

Vi har samlat en rad aktuella västsvenska författare som medverkar med presentationer av sina senaste verk eller projekt. Medverkar gör författare inom både barn- och vuxenlitteratur, skönlitteratur, översättare, serieskapare och facklitteratur. Det blir information om stöd som vi erbjuder samt om regionala stödsystem riktade till arrangörer och författare. Dagen innehåller även bokbord, mingel och möjligheter till många möten.

Till anmälan och information

Medverkande författare och översättare

// Pia Hagmar // Hans M. Hirschi // Yvette Gustafsson // KG Malm // Sayam Chortip // Mikael Thörnqvist // Kersti Westin // Kristina Wadensten // Helena Hansson // Jan Fleischmann // Jenny Alm Dahlgren // Peter Ekberg // Elin Boardy // 
Presentationer av medverkande hittar du här under.


Senast uppdaterad: 2022-09-08 08:20