Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Västsvenska författardagar 17.10.2023

Dagen vänder sig till dig som är arrangör av litterära arrangemang, till exempel programbibliotekarie, pedagog, kultursamordnare, kultursekreterare eller bokare i en förening. Vår förhoppning med dagen är att inspirera till fler litterära arrangemang i regionen. Vi hoppas också att detta kan bli en ny mötesplats för både arrangör och utövare med möjlighet att på nära håll och i dialogform bekanta sig med den västsvenska litterära mångfalden. 

Västsvenska författardagar, Skövde Kulturhus
17 oktober 2023

Vi är mycket glada över att kunna meddela att vår litterära regionala utbudsdag återkommer igen den 17 oktober och denna gång i Skövde Kulturhus.
Vi kommer att samla en rad aktuella västsvenska författare som medverkar med presentationer av och samtal om sina senaste verk eller projekt. Det blir författare inom både barn- och vuxenlitteratur, skönlitteratur, översättare, serieskapare och facklitteratur.

Är du författare och vill medverka under dagen? 

Läs mer

 

13 oktober 2022
Västsvenska författardagar, Alingsås,
Medverkande författare och översättare

// Pia Hagmar // Hans M. Hirschi // Yvette Gustafsson // KG Malm // Sayam Chortip // Mikael Thörnqvist // Kersti Westin // Kristina Wadensten // Helena Hansson // Jan Fleischmann // Jenny Alm Dahlgren // Peter Ekberg // Elin Boardy // 
Presentationer av medverkande hittar du här under.


Senast uppdaterad: 2023-05-04 16:42