Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Västsvenska författardagar 13.10.2022Jan Fleischmann
är frilansfotograf, reporter, författare och föreläsare och bosatt i Mariestad. Han intresserade sig tidigt för vilda djur och gjorde sin första resa till Kenya vid 15 års ålder. Jan har skrivit reportage för tidningar och gett ut ett flertal fotoböcker och berättelser från sina resor. Det senaste projektet är en serie fotografiska barnböcker om vilda djur och i slutet av 2021 utkom Leoparden Lukas – det första äventyret, en serie från Indien, som Jan gör tillsammans med författaren Annelie Strömberg. Våren 2022 kom Leoparden Lukas - det andra äventyret. Jan Fleischmann är även aktuell på årets Bokmässa i Göteborg med en fotoutställning om sport och vilda djur.

Läs mer om Jan Fleischmann
Linkedin


Välkomna till Västsvenska författardagar i Alingsås, premiär för vår litterära regionala utbudsdag den 13 oktober 2022!
Vi har samlat en rad aktuella västsvenska författare som medverkar med presentationer av sina senaste verk eller projekt.

ANMÄLAN & INFORMATIONSenast uppdaterad: 2022-09-07 19:53