Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Västsvenska författardagar 13.10.2022Pia Hagmar
debuterade 1991 med ungdomsboken Sara och Misty. Hon har varit författare på heltid sedan 2000 och har under dessa dryga 20 år skrivit en mängd böcker för barn och unga. Hästböcker och detektivromaner är genrer som ofta förknippas med Pia Hagmar. Nu är hon aktuell med Evighetens hus - Vägen hem (2022) som är en uppföljare till Flykten (2021). Böckerna utspelar sig både i historisk tid och nutid och är gåtfulla berättelser som bygger på verkliga händelser. Pia Hagmar är även aktuell med Maggot & Molly - Rädda hunden (2022), första boken i en ny spänningsserie. Samtliga titlar utgivna på B Wahlströms. Pia Hagmar bor i Kättilstorp, i närheten av Falköping.

Författarcentrum
Foto: Bengt Öberg


Välkomna till Västsvenska författardagar i Alingsås, premiär för vår litterära regionala utbudsdag den 13 oktober 2022!
Vi har samlat en rad aktuella västsvenska författare som medverkar med presentationer av sina senaste verk eller projekt.

ANMÄLAN & INFORMATIONSenast uppdaterad: 2022-09-07 20:03