Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Till Handa

Texten "Till Handa"

Tidskriften Till Handa ges ut av länshemslöjdsföreningarna i samarbete med hemslöjdskonsulenterna på Förvaltningen för kulturutveckling. Ansvarig utgivare är Torbjörn Lindström, redaktör är Kajsa Bergström Feiff

I tidningen kan du läsa om den lokala slöjden. Om evenemang, händelser, slöjdtips och intervjuer med slöjdare mm. Tidningen är på 20 sidor och kommer ut med två nummer på våren och två på hösten. Den går att hitta på de flesta biblioteken i området.

2021 har tidningen fått en ny redaktör. Kajsa Bergström Feiff har tagit över efter Berit Thorburn som efter mer än 30 år har valt att pensionera sig från uppdraget. I samband med detta får tidningen ny form. Tidningen har en redaktionsgrupp med representanter från länsföreningarna.

Prenumerera

Som prenumerant får du fyra nummer per år i brevlådan. (Är du medlem i Skaraborgs hemslöjdsförening får du tidningen som en medlemsförmån)

Pris: 180 kr/år. Betalas till bankgiro 5704-9199 Skaraborgs hemslöjdsförening.

Mer information om prenumerationer eller annonsering får du på tel: 0500-41 03 97 eller slojdenshus@telia.com

Medlemstidning

Under 2022 får du tidningen som medlemstidning om du är med i Skaraborgs hemslöjdsföreningen eller Älvsborgs läns hemslöjdsförbund och dess medlemsföreningar. Läs mer om medlemsskap här.

Kontakt

Kontakta redaktören genom att skicka ett mejl till redaktor.tillhanda@gmail.com


Senast uppdaterad: 2021-12-06 12:28