Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nytt nätverk för teater- och dramapedagoger

Nu startar Förvaltningen för kulturutveckling i Västra Götalandsregionen ett nytt nätverk för teater- och dramapedagoger. Här kan vi bland annat diskutera gemensamma utvecklingsfrågor, samarbeten och fortbildningsbehov inom teater- och dramapedagogik. Nätverket hade en första digital träff 2 februari 2022.

Tanken är att nätverket ska träffas fyra gånger per år, två gånger på våren och två gånger på hösten. Under våren 2022 är sammankomsterna digitala och sker via Teams. Sammankallande är Lotta Eldh, teaterkonsulent på Förvaltningen för kulturutveckling.  

Vill du vara med i nätverket? 
Nätverket vänder sig till yrkesverksamma teater- och dramapedagoger i Västra Götalandsregionen som jobbar med barn och unga. Kontakta Lotta Eldh om du vill vara med: lotta.eldh@vgregion.se

Har du övriga frågor om nätverket eller om Förvaltningen för kulturutvecklings teaterarbete är du varmt välkommen att höra av dig till: lotta.eldh@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2023-09-19 19:38