Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Handledning

Komma igång eller komma vidare?

Med oss kan du bolla konkreta frågor kring material, metoder och instrument. Du kan även få hjälp med att komma igång med en ny eller vidareutveckla den befintliga skapande verksamheten på din arbetsplats.

Vi ger handledning per telefon eller mejl – eller kommer ut till din verksamhet för att hjälpa till med verksamhetsutveckling på plats. Handledning är kostnadsfri för LSS-verksamhet och anpassad skola i Västra Götaland.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Kreativa processer för alla

Arbetar du med skapande verksamhet på daglig verksamhet eller i anpassad skola? Om du vill utvecklas i arbetet med kreativa processer hittar du inspiration i vår folder. Att äga sin process handlar om en ökad delaktighet och trygghet i att arbeta med skapandeprocesser i grupp.

Genus och filmskapande

Här kan du läsa om ett pilotprojekt kring filmskapande och jämställdhet som Förvaltningen för kulturutveckling genomförde tillsammans med LSS-verksamhet i Kungälvs kommun. Du kan ladda ner hela rapporten men även en handledning baserad på rapporten.

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-04-27 10:36