Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Museer och besöksmål håller öppet med anpassningar

Ett kollage av 6 bilder. Ett hus bakom grönska, ett rött hus i snölandskap, AB-forsviks bruk, en haj på ett museum, en trappa och tre spetsiga trähus

Museer och besöksmål inom Förvaltningen för kulturutveckling öppnade för besökare i början av juni månad, med särskilda anpassningar på grund av covid-19. Besöksmålen hade fram tills dess varit tillfälligt stängda för allmänheten sedan den 30 oktober 2020..

Förvaltningen har gjort anpassningar i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter för bland annat museer och konsthallar, för att stoppa smittspridningen av covid-19.

Vid frågor om specifika verksamheter, kurser eller arrangemang vänd dig direkt till våra museers hemsidor. Detsamma gäller frågor kring vilka anpassningar som gjorts på respektive plats, för att stoppa smittspridningen.

Det finns också andra digitala möjligheter att ta del av museernas verksamhet genom Digiseum. Här finns digitala samlingar, utställningar, aktuella digitala sändningar och sociala mediesidor samlade på ett och samma ställe. 
Här hittar du Digiseum.

Digiseum – museum online

Våra digitala samlingar, utställningar och aktuella digitala sändningar från museerna finns alla samlade på Digiseum.

Pernilla Schedin

Områdeschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-08-31 15:04