Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Live Music From Sweden – ny digital plattform för konsertfilmer

Den svenska musikscenen är levande, mångsidig och högintressant för den globala musikmarknaden. Den 22 oktober öppnar Live Music From Sweden. En digital plattform, med korta konsertfilmer för att artister och musikgrupper ska nå ut snabbare, bredare och stärka sin internationella position.

Den som vill använda den digitala plattformen kan antingen gå direkt till Live Music From Sweden:s Vimeo-kanal och botanisera fritt. Där kan man också anmäla sig som prenumerant på kanalen för att få aviseringar när det släpps nytt innehåll.

Man kan också gå in på livemusicfromsweden.se, läsa mer och guidas till de senaste spellistorna, till exempel jazz, pop, WOMEX etc. Via hemsidan kan arrangörer få hjälp att boka artisterna som presenteras.

Nya konsertfilmer kommer att publiceras på fredagar – minst varannan vecka.

Har du en konsertfilm som passar?

Kolla in kriterier och ansökan här...

Live Music From Sweden drivs av Musikcentrum i nära samarbete med Export Music Sweden, Förvaltningen för kulturutveckling i Västra Götalandsregionen och Musik i Syd.  

Jonathan Björk

Musikproducent Populärmusik
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-10-22 11:54