Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Vi söker en utvecklare av digitala arbetssätt

Förvaltningen för kulturutveckling söker nu en utvecklare av digitala arbetssätt. Rollen innebär att fånga upp och förstå verksamhetens behov av digitalisering för att kommunicera och erbjuda verksamhet till våra externa målgrupper, samordna behoven och säkerställa att lösningarna ligger i linje med förvaltningens strategiska utvecklingsarbete och den digitala utvecklingen i Västra Götalandsregionen.

Vi söker dig som har akademisk examen inom IT, alternativt annan arbetslivserfarenhet som vi bedömer motsvarande. Du har praktisk erfarenhet av verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har god allmänkunskap och ett genuint intresse för tillämpningen av nya tekniker. Har du dessutom erfarenhet av projektledning, förändringsledning och processkartläggning ser vi det som meriterande. Erfarenhet från arbete i offentlig förvaltning är en tillgång.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 30 maj.

Läs mer och ansök här...

Senast uppdaterad: 2021-05-18 15:14