Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev

Vi delar med oss av omvärldsbevakning, tips och kunskap i våra nyhetsbrev. Vid varje nyhetsbrev har du möjlighet att anmäla dig som prenumerant.

 

Nyhetsbrevet för bibliotek skickas cirka åtta gånger om året och samlar tips, aktiviteter, evenemang och massa annat som är aktuellt inom biblioteksområdet. 

Anmälan till nyhetsbrevet för bibliotek

Barnensbiblioteks nyhetsbrev kommer ungefär en gång per månad och innehåller bland annat intervjuer och tävlingar. för målgruppen barn. Mer information finns på barnensbibliotek.se

Anmälan till nyhetsbrevet för Barnens bibliotek

Danskonsulenternas nyhetsbrev kommer ut ungefär en gång i månaden. Här skriver vi bland annat om aktuella projekt och utlysningar. Vi tipsar också om vad andra gör på dansområdet.

Så arbetar vi på dansområdet

Anmälan till danskonsulenternas nyhetsbrev

Filmkonsulenternas nyhetsbrev kommer ut ungefär en gång i månaden. Här skriver vi bland annat om aktuella projekt och utlysningar. Vi tipsar också om vad andra gör på området.

Så arbetar vi med filmområdet

Anmälan till filmkonsulenternas nyhetsbrev

Frame är en årlig kortfilmfestival, tävling och mötesplats för filmare och filmintresserade i Västsverige. Frames nyhetsbrev utkommer ungefär fem gånger per år.

Anmälan till nyhetsbrevet för Frame filmfestival

Här får du ta del av Klangfärgs verksamhet, nyheter, tips och inspiration. Nyhetsbrevet utkommer 4 gånger per år. 

Så arbetar Klangfärg

Anmälan till Klangfärgs nyhetsbrev

Nyhetsbrevet för kulturskolan kommer ut ungefär fyra gånger per år. Här skriver vi bland annat om aktuella projekt och fortbildningar. Du som är chef för en kulturskola i Västra Götaland får nyhetsbrevet automatiskt, men alla som är intresserade av våra aktuella projekt kring kulturskolan är välkommen att prenumerera. 

Så arbetar vi för kulturskolan

Anmälan till nyhetsbrevet för Kulturskolan

Körcentrum Väst finns för dig som sjunger i kör, eller skulle vilja sjunga i en kör. Vi är till för körledare, tonsättare och körorganisationer. Genom att erbjuda fortbildningar, initiera evenemang och sprida körforskning vill vi stärka och utveckla körlivet i Västra Götalandsregionen. 

Anmälan till nyhetsbrevet för Körcentrum Väst

Nyhetsbrevet går ut till barnbibliotekarier och andra intresserade en gång i månaden. 

Anmälan till nyhetsbrevet Litteratur för barn och unga

Nyhetsbrev om litteratur för vuxna. Skickas cirka 4 gånger om året. Här får du tips på aktiviteter och evenemang och massa annat som är aktuellt inom litteraturområdet.

Anmälan till nyhetsbrevet om litteratur för vuxna

Vill du veta mer om det mesta av det bästa inom inom kulturmiljö, byggnadsvård, arkeologi, konservering, naturvård, pedagogik, utställningar och slöjd? Eller regionalt utvecklingsarbete inom natur- och kulturarv i Västra Götaland? Prenumerera då på detta nyhetsbrev.

Prenumerera på nyhetsbrevet Natur- och kulturmiljö

 

Få aktuella slöjdnyheter direkt i din inkorg! Nyhetsbrevet kommer med lite olika intervall beroende på hur mycket aktiviteter vi har, men som regel varannan månad. 

Anmäl dig till nyhetsbrevet genom att e-posta maria.a.claesson@vgregion.se.

I nyhetsbrevet Utställningen kommer informerar vi löpande om våra bokningsbara utställningar. 

Utkommer ca 2 gånger per år. 

Anmälan till nyhetsbrevet Utställningen kommer 

Senast uppdaterad: 2021-11-02 14:51