Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Anmälan för deltagare till Scenkonstdagar 2022

Välkommen till Scenkonstdagar barn och unga 28 och 29 april 2022! Här får du som arbetar med och för barn och unga chansen att ta del av aktuella upplevelser inom dans, musik, teater och cirkus, inspiration och möjlighet att ställa frågor direkt till konsulenter och producenter.

Datum: Torsdag  28 och  fredag 29 april 2022
Tid: 09:00 till 15.00
Plats: Göteborg 3 olika platser som meddelas inom kort

Vi visar smakprov på bokningsbara föreställningar från Kulturkatalogen Väst och finns till hands om det finns frågor om det regionala arrangörsstödet.

Programmet är inte uppdelat i åldersgrupp och du behöver inte välja vad du ska se, alla besökare får se allt som presenteras.

Publiken kommer att delas in i 3 grupper om ca 50 personer som följs åt under dagen. Gruppindelning och information vart ni samlas kommer att meddelas senast den 25 april. Deltagare från samma kommun kommer i möjligaste mån att vara i samma grupp!

Grupperna kommer under dagen att transporteras mellan spelplatserna med buss. Behöver du annat färdmedel? – mejla projektledarna Lotta eller Helena, kontaktuppgifter nedan.

Program båda dagarna

8.30 Registrering
9:00 Programmet börjar:
9.00-10.15 pass 1 
10.15-11 paus 
11.00-12.15 pass 2 
12.15.13.30 lunch 
13.30-14.45 pass 3 
Lunch på egen hand
15.00 Dagen avslutas

Avgift och anmälan

Avgift och anmälan Scenkonstdagar 300 kr (+moms) per dag.
Fika på förmiddag ingår.
Lunch sker på egen hand.
Anmälan är bindande och sker senast 20 april

ANMÄLAN

Om du uteblir från evenemanget utan att ha avanmält sig senast 24 timmar innan faktureras hela kostnaden.

Lokaler

Läs mer om lokalerna på Tillgänglighetsdatabasen:
Backa Folkets hus
Gothenburg English Studio Theatre
Konstkollektivet 

Konstkollektivet finns ej på tillgänglighetsdatabasen, du finner istället informationen om tillgänglighet här: Lokalerna är delvis tillgänglighetsanpassade. Inga trösklar. Stor toalett finns att tillgå. Ramp till entré finns. Ramp till stora salen finns att tillgå på baksidan av huset (inne är det 10 trappsteg från övre våning - receptionen till nedre våning - eventlokalen). För att ta sig från eventlokalen till tillgänglighetanpassade toaletten behöver en ta sig runt huset. Mikrofon finns att tillgå. Inga hörslingor.

Mellan lokalerna kommer det att anordnas bussresor så att allt ska fortlöpa så smidigt som möjligt. Behöver du annat färdmedel? – mejla projektledarna Lotta eller Helena, kontaktuppgifter nedan.

Har du några frågor?

För frågor som rör anmälan:
Ylva Ehrenborg, koordinator
E-post: ylva.ehrenborg.harstrom@vgregion.se

Helena Rung

Producent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Ann-Charlotte Eldh

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-04-21 13:21