Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kulturskolepedagogdagen 2021: Delaktighet i betydelsen att känna sig välkommen och lyssnad på

Här hittar du workshops från Kulturskolepedagogdagen 2021 som handlar om delaktighet i betydelsen att känna sig välkommen och lyssnad på. Våra workshops består bland annat av filmer med tillhörande diskussionsfrågor, som passar för grupper om 2-6 personer. 

Exempel: Värnamo

Relationen är nyckeln i Värnamos fadderverksamhet. Att känna sig välkommen får barn och unga att stanna i kulturskolan, och att utvecklas. (Film 1 min 35 s)

Exempel: Trollhättan

När eleverna själva påpekade att skyltningen av omklädningsrummen kändes obekväm, tog kulturskolan tag i frågan och beslutade sig för att certifiera verksamheten utifrån ett HBTQ+-perspektiv. (Film 6 min 48 s)

Metod: Tillgänglighet och bemötande

Kulturskolan i Göteborgs Stad berättar om sitt arbete med att göra en guide för att möta deltagare med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. (Film 8 min 01 s)

Metod: Värdehjulet

Cirkus Unik delar med sig av en metod för mätning och grupputveckling. Det handlar om empowerment! (Film 9 min)

GU: Improvisation

Kulturskolepedagogutbildningen på Göteborgs universitet: Delaktighet i det musikaliska rummet – ett inlyssnande musikaliskt samtal. (Film 11 min 01 s)

Senast uppdaterad: 2021-11-19 13:41