Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kultur och konstarter

Vi arbetar med rådgivning, kunskapsspridning, fortbildning, utveckling, omvärldsbevakning och nätverksbyggande, i nära samverkan med kulturlivet och regionens kommuner.

Nyskapande och utveckling, oavsett bransch, sker ofta där verksamhetsområden, kompetenser och idéer möts. Därför fokuserar en stor del av vår verksamhet på att erbjuda kunskap, möten och samverkan.

På grund av den pågående pandemin kommer vi under 2021 också att, tillsammans med andra aktörer, särskilt arbeta för att konstnärliga utövare ska ha fortsatta möjligheter att kunna skapa och verka i regionen. 

Fortbildning och evenemang

Hos oss finns ett stort och varierat utbud av fortbildning och kompetensutveckling. Här hittar du bland annat seminarier, frukostträffar, inspirationsdagar, kurser och konferenser.

Covid 19-pandemin

Läs mer om vilka insatser vi gör för att stötta kulturlivet och natur- och kulturarvets aktörer med anledning av den pågående pandemin.

Nätverk

En viktig del av vårt uppdrag är att skapa mötesplatser. Vi driver och erbjuder därför en rad nätverk. Vi har också återkommande evenemang där syftet är att träffas, prata och utvecklas tillsammans under friare former.
Senast uppdaterad: 2021-06-22 13:50