Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

För filmare

Är du filmare och verksam i regionen så finns det flera olika möjligheter att nätverka, visa film och gå filmrelaterade kurser mm. Varför inte skicka in din film till den årliga kortfilmsfestivalen Frame. Eller bli medlem och botanisera på FilmClouds webbsida, där ser du vad som är på gång för dig som är filmare. Här hittar du till kurser, talangprogram, workshops, stöd och till våra samarbetspartners sidor och erbjudanden.

// AKTUELLT //

Voices - nya röster inom film
Har du något viktigt att berätta, eller ett sätt att uttrycka dig på som du saknar i utbudet? Jobbar du med nya format eller har ett oväntat konstnärligt uttryck? Du avgör själv vad som gör din film unik. Du vet vad vi söker – det vet inte vi. Hjälp oss hitta det!

Med projektstödet Voices kan du få upp till 60.000 kr till din produktion. Läs mer på filmclouds webbsida.

Five 4 Fiction
Nu är det klart vilka som är uttagna till talangutvecklingsprogrammet Five 4 Fiction som genomförs som ett samarbete mellan FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling och Film i Väst med medel från Svenska Filminstitutet - Talangutveckling i hela landet. Läs mer på filmcloud.se.

Frame filmfestival

En årlig kortfilmsfestival, tävling och mötesplats för filmare och filmintresserade i Västsverige.

FilmCloud

FilmCloud är till för unga filmare mellan 18 och 30 år i Västra Götalandsregionen. Bli medlem på filmcloud.se!
Senast uppdaterad: 2021-06-30 14:25