Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Karantän kräver karantänsgympa

När vår situation förändras på grund av den pågående pandemin och vårt liv inte är som vanligt är det lätt att vi blir lite stillasittande. Vi tog kontakt med Hälsan och Arbetslivet och bad om lite tips.

Så här berättar Lisa och Mia om sig själva och filmen:


”Vi som har gjort den här filmen heter Lisa Eriksson (bakom kameran) och Mia Helenius. Vi är leg fysioterapeuter/ergonomer och arbetar på Hälsan och Arbetslivet, som är VGR:s företagshälsovård. Vi arbetar mycket främjande och förebyggande och strävar efter att förmedla sådant som minskar risken för belastningsrelaterade skador/besvär. Ibland finns bra hjälpmedel att ta till och ibland hänger det främst på individen själv att bli medveten om sina beteenden och sitt hållningsmönster. Många gånger är rörelse och variation två viktiga komponenter när det gäller att förebygga besvär i kroppen!  Här kommer en liten film på sådant som kan vara viktigt för er som handarbetar:”
 
 

<< Tillbaka till Karantänslöjd

Senast uppdaterad: 2021-01-21 08:51