Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Slöjdens Hus i Skövde

Slöjdens Hus

Västarvets hemslöjdskonsulenter ansvarar tillsammans med Skaraborgs Hemslöjdsförening för att ha verksamhet i Slöjdens Hus i Skövde. I lokalen anordnas bland annat utställningar, kurser och slöjdcaféer. I Slöjdens Hus finns även en butik där du kan köpa slöjd från lokala hantverkare, böcker från Hemslöjdens förlag och broderisatser från "gamla hemslöjden".

På grund av corona-pandemin har Slöjdens hus begränsade öppettider men på torsdagseftermiddagar finns personal på plats mellan 12 - 16.

I butiken finns en mängd böcker, främst från Hemslöjdens förlag. I stort sett alla böcker och häften från Hemslöjdens förlag finns i lager hos Skaraborgs hemslöjdsförening, även några av de som är slut på förlaget. 
På förlagets sida kan du se böckerna och läsa mer.

 

Under våren och försommaren presenterar vi "veckans slöjdare" bland som finns representerade i föreningens butik på föreningens Facebook.

Geert van der Vossen Återbrukssmide
Gunilla Landdahl Yllebroderi
Rolf Barr Snidade fåglar
Paula Obenius Tovat

 

Senast uppdaterad: 2021-02-08 14:50