Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Broderiutmaningar

Under våren broderades det djur och odjur för fullt och allt eftersom deltagarna blev färdiga fyllde vi på med små utmaningar på Facebook och i nyhetsbreven. Utmaningar där man efter bestämt tema broderade och sedan delade ett foto av sitt broderi. Eftersom karantänen och pandemin inte är över fortsätter vi med en sådan utmaning varje månad.

Bordera Från kust till fjäll

Medan utställningen visas på Norrbottens museum i Luleå pågår en broderiutmaning med temat Från kust till fjäll. Som vanligt lottar vi ut en vinnare bland er som deltar, den här gången från museibutiken på Norrbottens museum.

Så här går det till

I de här utmaningarna skickar vi inte ut material utan du använder eget material. Du behöver inte heller skicka in ditt broderi utan när du är färdig fotograferar du ditt broderi och skickar bilden på e-post till kristina.brandt@vgregion.se eller lägger upp den i utmaningstråden på Facebook Broderiet kan vara hur litet eller stort som helst och du får använda vilka material du vill!

Senast den 8 november vill vi ha ditt bidrag och bland inkomna bidrag lottas en Vänerskål från Vänermuseet ut.

<< Tillbaka till Djur & odjur

Senast uppdaterad: 2021-01-21 21:18