Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Färg och form

Klangfärg erbjuder kurser och fortbildningar samt handledning, råd och stöd inom skapande. Under åren har vi samlat på oss ett antal tips och idéer kring skapande i form och färg som vi vill dela med oss av. Ta del av metoderna nedan och låt dig inspireras!

Tillgängliga redskap i skaparverkstan

Håller du i en skapande verksamhet med form och färg? I den här filmserien får du konkreta tips och idéer kring målar- och arbetsredskap som möter olika motoriska förutsättningar. Redskapen är bra att ha i verkstan, så att så många som möjligt kan delta i verksamheten. De flesta redskapen som visas i filmen kan man bygga själv med enkla medel. 

Nätverk färg och form

Klangfärg har fått en förfrågan om att skapa ett nätverk för Färg och Form. Ett forum för ledare/lärare inom skapande grupper som möter olika förutsättningar. Där ni kan dela erfarenheter, metoder, material och övningar. Är du intresserad av att ingå i ett sådant eller vet någon som skulle vilja? Sprid informationen och maila klangfarg@vgregion.se med rubriken "Nätverk Färg och form" samt dina kontaktuppgifter, så ser vi över intresset och återkommer med information/inbjudan till nätverksträff.

Senast uppdaterad: 2021-02-17 14:41