Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Handledning

Komma igång eller komma vidare?

Med oss kan du bolla konkreta frågor kring material, metoder och instrument. Du kan även få hjälp med att komma igång med en ny eller vidareutveckla den befintliga skapande verksamheten på din arbetsplats.

Vi ger handledning per telefon eller mejl – eller kommer ut till din verksamhet för att hjälpa till med verksamhetsutveckling på plats. Handledning är kostnadsfri för LSS-verksamhet och särskola i Västra Götaland.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Att äga sin process

I denna skrift beskrivs den kreativa processen med en bild, en modell, som följer processen genom dess olika faser och ger exempel på arbetssätt där man aktivt experimenterar, utforskar och reflekterar. Skriften ska kunna användas som ett verktyg för den som har en handledande roll i kreativt arbete tillsammans med barn, unga och andra grupper. Den ska inspirera till samarbete och vidgat deltagande i en lärande miljö.

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-02-23 10:20