Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Affischtävling  – tävla om att göra årets festivalaffisch

Alla grupper och enskilda deltagare/elever, inom LSS-verksamhet och gymnasiesärskola i Västra Götaland är inbjudna att delta i tävlingen. Bilden kan vara gjord i valfri teknik och material. Allt är tillåtet - våga experimentera!

Anmäl och skicka in

Anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret och skicka sedan in ditt bidrag senast den 9 april till klangfarg@vgregion.se 

Tänk på:

  • Du skapar en bild som kan ge en festlig inramning till Höstrullen 2021. Vi på Förvaltningen för Kulturutveckling och Barnfilmskolan förvandlar sedan ditt bidrag till en affisch genom att placera ut Höstrullens logga och övrig text.
  • Innan du börjar: titta på några av de tidigare årens affischer (finns längre ner på sidan). Där ser du hur det kan bli när vi på olika sätt placerat ut loggor och text. Undvik att ta bilder av kända personer.
  • Undvik upphovsrättsskyddat material såsom andras bilder, texter, logotyper etc.
  • Affischen kommer att ha stående format i storlek A4 och A3.
Om ditt bidrag inte är digitalt, så försök att fotografera eller färgkopiera bilden i så bra kvalitet som möjligt och skicka den till oss. Skicka inga original. 

Urval och omröstning

Vi kommer att gå genom alla bidrag och nominera fem av dem. Dessa utformas till affischer som skickas till en jury bestående av grupper inom LSS-verksamhet och gymnasiesärskola. Juryn röstar fram det vinnande förslaget, som sedan kommer att användas till affisch, flyer och programblad samt på vår hemsida.

Bli Jurygrupp 2021

Vill ni delta som en av fem jurygrupper i årets affischtävling? 

Ett viktigt och roligt uppdrag där ni är med och röstar fram den vinnande affischen! När tävlingsbidragen kommit in sker ett första urval där fem bidrag nomineras. De nominerade bidragen utformas som affischer och postas till er jurygrupper. Röstningen genomförs i er verksamhet/skola och ni skickar resultatet till oss! 

Vill din verksamhet/skola vara en av årets jurygrupperMaila klangfarg@vgregion.se, rubrik "Jurygrupp2021"

Inspiration/tidigare vinnare

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-02-16 14:59