Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klangfärgs kurser

Inspiration och kunskap! Det är grunden för vår kursverksamhet. Våra kurser är öppna för dig som arbetar inom LSS-verksamhet och särskola, eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar. Mer information om anmälningsvillkor och datum för nya kurser presenteras inom kort. Håll utkik.

Det krävs inga konstnärliga eller musikaliska förkunskaper för att kunna delta i våra kurser.

Kursplatser

Antalet platser är begränsat. Beroende på kurser­nas innehåll och upplägg kan vi ta emot en till fyra deltagare per arbetsplats och kurs.
Anmälan kan bara göras på vår hemsida, där det till varje kurs finns ett anmälningsformulär. Vänligen observera att det behövs ett formulär per person till varje kurs. Det går alltså inte att anmäla flera personer på samma formulär.
En preliminär bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du fyllt i, så var vänlig kontrollera att den blir rätt.

Anmälningsvillkor

När kursplats bekräftats är anmälan bindande, men din arbetsplats/organisation kan skicka en ersättare om du skulle bli sjuk eller få förhinder. Arbetsplats vars deltagare uteblir utan ersättare och utan att ha meddelat skäligt förhinder innan kursstart debiteras med 500 kronor per deltagare och kursdag. Som skäligt förhinder räknas sjukdom samt personalbrist/vikariebrist och liknande problematik på arbetsplatsen.
Fram till sista anmälningsdag kan avbokning göras utan särskilda skäl. 

Förvaltningen för kulturutveckling förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid för få anmälningar. Detta görs senast dagen efter sista anmälningsdag. Anmälda kursdeltagare meddelas via e-post.

Kostnadsfritt

Kurserna är kostnadsfria för personal inom kommunal och regional om­sorgs-­ och särskoleverksamhet i Västra Götaland. För övriga deltagare är kostnaden 500 kr plus moms per person och kursdag.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-02-19 09:30