Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klangfärgs kurser

En mörkblå färgklick

Inspiration och kunskap! Det är grunden för vår kursverksamhet. Våra kurser är öppna för dig som arbetar inom LSS-verksamhet och anpassad skola, eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.

Välkommen att botanisera bland höstens kurser. Vi har även tagit fram filmade kurser inom dans, film och färg & form som du hittar bland våra inspelade kurser och webbinarier.

Onlinekurser, inspelade kurser och webbinarier


12/8 Utomhus med alla sinnen (GENOMFÖRD)

Välkommen till en kursdag på Botaniska trädgården i Göteborg. Med alla sinnen utforskar vi växternas spännande liv.

Läs mer/anmälan


18/5 2022 Introduktion till clown
(framflyttad till 18 maj 2022)
Varmt välkommen till ett magplask rakt in i clownens värld. Clown passar alla. Att jobba med clown är att vara i nuet och ett bejakande av det som sker, samt av sig själv.

Läs mer/anmälan


5, 12/10 Att göra podcast

Den här kursen är för dig som vill starta upp eller få inspiration till att utveckla podcast i din verksamhet. Vi går igenom grunderna. Vad är en pod? Vad behöver jag för att göra pod? Hur gör man?

Läs mer/anmälan


4/5 2022 Magi, tricks & trolleri - introduktionskurs
(framflyttad till 4 maj 2022)
Tricks och trolleri kan lyfta upp en föreställning, en film, en fest, vardagen på sin arbetsplats och skapa magi. På den här kursen får du lära dig några enkla men kraftfulla magiska trick.

Läs mer/anmälan


21/10 Skapa tidning - bildredigering, layout och redaktionskänsla

Det här är en kurs för dig som vill komma igång med eller utveckla tidningsskapandet i din verksamhet.

Läs mer/anmälan

-------------------------

Info ordinarie kursverksamhet


Kursplatser

Antalet platser är begränsat. Beroende på kurser­nas innehåll och upplägg kan vi ta emot en till fyra deltagare per arbetsplats och kurs.
Anmälan kan bara göras på vår hemsida, där det till varje kurs finns ett anmälningsformulär. Vänligen observera att det behövs ett formulär per person till varje kurs. Det går alltså inte att anmäla flera personer på samma formulär.
En preliminär bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du fyllt i, så var vänlig kontrollera att den blir rätt.

Anmälningsvillkor
När kursplats bekräftats är anmälan bindande, men din arbetsplats/organisation kan skicka en ersättare om du skulle bli sjuk eller få förhinder. Arbetsplats vars deltagare uteblir utan ersättare och utan att ha meddelat skäligt förhinder innan kursstart debiteras med 500 kronor per deltagare och kursdag. Som skäligt förhinder räknas sjukdom samt personalbrist/vikariebrist och liknande problematik på arbetsplatsen.
Fram till sista anmälningsdag kan avbokning göras utan särskilda skäl. 

Förvaltningen för kulturutveckling förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid för få anmälningar. Detta görs senast dagen efter sista anmälningsdag. Anmälda kursdeltagare meddelas via e-post.

Kostnadsfritt
Kurserna är kostnadsfria för personal inom inom LSS-verksamhet och anpassad skola i Västra Götaland. För övriga deltagare är kostnaden 500 kr plus moms per person och kursdag.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-09-28 13:22