Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klangfärgs nätverkMusik

Är du handledare eller pedagog inom LSS-verksamhet eller särskola och arbetar med musik? Är du intresserad av att träffas och ta del av hur andra liknande verksamheter jobbar? Då är du hjärtligt välkommen att vara med i detta nätverk.

Sedan många år finns ett nätverk kring musik och musikterapi inom särskola och LSS-verksamheter. Nätverket som under flera år har organiserats av Klangfärg, kommer framöver att organiseras av Eldorado. Nätverksträffarna är ett enkelt och roligt sätt att lära känna andra verksamheter och att dela med sig av sina erfarenheter, arbetssätt och metoder. Dessutom får man påfyllning och inspiration i mötet med andra som arbetar inom samma eller liknande arbetsområde.
Klicka på länken för mer information: Musiknätverk/Eldorado

Färg och form

Klangfärg har fått en förfrågan om att skapa ett nätverk för Färg och Form. Ett forum för ledare/lärare inom skapande grupper som möter olika förutsättningar. Där ni kan dela erfarenheter, metoder, material och övningar. Är du intresserad av att ingå i ett sådant eller vet någon som skulle vilja? Sprid informationen och maila klangfarg@vgregion.se med rubriken "Nätverk Färg och form" samt dina kontaktuppgifter, så ser vi över intresset och återkommer med information/inbjudan till nätverksträff.

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-02-17 11:23