Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Byggnadsvård

Byggnadstraditioner, material och hantverksmetoder – vi kan hus, helt enkelt. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt i snårskogen som rymmer varsam renovering, byggnadsvårdsbidrag, hållbart byggande, besiktningar, åtgärdsprogram, inventeringar och mycket annat.

Antikvarisk medverkan

Behöver du hjälp med antikvarisk medverkan och stöd i ditt byggprojekt? Då har du kommit rätt! Vi kan stödja dig på flera sätt under både planerings- och byggprocessen. Klicka här för att läsa mer.

Råd om byggnadsvård

Vi svarar gärna på dina frågor om byggnadsvård och byggnadstraditioner, om allt från grund till takpannor. Läs gärna mer här!

Kyrkor och kyrkogårdar

Kyrkor och kyrkogårdar är en mycket betydelsefull del av kulturarvet. Vi bistår gärna i diskussionen om kyrkors och kyrkogårdars förvaltning och utveckling samt erbjuder en rad tjänster. Läs gärna mer här.

Vård- och underhållsplaner

Vi har lång erfarenhet av att göra planer för vård och underhåll av kulturhistoriskt intressanta miljöer. Här får du veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakt

Marie Odenbring Widmark
Enhetschef Kulturmiljö
Tfn: 070-692 82 45

Karin Lundberg
Antikvarie 
Tfn: 0703-97 40 90,
E-post: karin.lundberg@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2021-02-01 14:33