Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vårt nätverk för publikutvecklare

Våra nätverksträffar är en branschöverskridande kunskapsarena för publikutveckling, för svenska konst- och kulturorganisationer.

Vi arrangerar tre till fyra träffar per år, oftast digitalt. Vi bjuder in svenska och internationella publikutvecklare som berättar om sitt arbete. En stor del av träffarna vigs också till att man som deltagare får utbyta idéer och erfarenheter och ofta leder föreläsaren någon form av workshop med gruppen.

Träffarna är till för dig som arbetar med publikutveckling på olika sätt - institutionschefer, kommunikationsdhefer, marknadsförare, producenter och programläggare.

Det är gratis att komma på våra nätverksträffar och anmälan görs här på webben efter hand som träffarna närmar sig.

Vill du få en inbjudan skickad till dig när en nätverksträff är på gång? Mejla oss så lägger vi till dig på utskickslistan.

Tidigare nätverksträffar

Under 2020 genomförde vi fyra nätverksträffar och fokus blev oundvikligen på publikarbete i kultursektorns omställning i pandemitider.

Johanna Hagerius

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-12-23 10:31