Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Filmer om arrangörskap

Utan arrangörer stannar kultursverige. Så kan man säga och mena att arrangörers konstnärliga och kulturella drivkrafter är en förutsättning för att musik, festivaler, scenkonst, film och alla andra arrangemang ska nå invånaren/publiken. Förvaltningen för kulturutveckling försöker på olika sätt stärka arrangörers möjligheter till detta, bland annat med kompetensutbildning.​

Superhjältar - en kort film om arrangörer

Den här filmen vänder sig i första hand vänder till dig som är tjänsteperson eller kulturpolitiker i någon av Västra Götalandsregionens kommuner. Här får du mer information om kulturarrangörer och arrangörers värde. Kultur bidrar till att göra de offentliga rummen tryggare och mer spännande och kan vara en sammanhållande kraft för hela samhället.

Hej arrangör!

Här är en film till er arrangörer, med tankar och tips om hur ni själva kan tänka när ni vill utveckla era arrangemang och era föreningar.

Filmen är åtta minuter lång och innehåller konkreta utmaningar. Använd den gärna i kompetensutvecklingssyfte, se den själv och bli inspirerad eller se den tillsammans i föreningen. Vill du prata vidare om arrangörers villkor och arrangörsutveckling, kontakta oss konsulenter för arrangörsutveckling.


Senast uppdaterad: 2023-08-08 10:13