Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Föreläsning med Nina Simon

Ta del av en föreläsning med den bästsäljande författaren Nina Simon om hur vi kan göra våra kulturinstitutioner mer relevanta för fler.

Nina Simon är föreläsare och författare till bland annat bästsäljaren The Art of Relevance. Hon är före detta chef för Santa Cruz Museum of Art and History och grundare av den ideella organisationen OF/BY/FOR ALL. 

Nina har sin utgångspunkt i invånarperspektivet och är en varm förespråkare av att ett aktivt arbete med att involvera och engagera invånare gör skillnad. Fokuset i hennes föreläsning ligger på att skapa mer relevanta och inkluderande offentliga konst- och kulturorganisationer. I denna film berättar hon om sitt eget arbete med publikutveckling och de metoder som hjälpt henne framåt.

Föreläsningen hålls på engelska.

 

Webbinariet är en del av föreläsningsserien Publiken i fokus. Föreläsningsserien är en branschöverskridande kunskapsarena för publikutveckling, för svenska konst- och kulturorganisationer. Vi arrangerar tre till fyra digitala träffar per år. Vi bjuder in svenska och internationella publikutvecklare som berättar om sitt arbete.
Välkommen att läsa mer om och anmäla dig till föreläsningsserien här. 

 


Senast uppdaterad: 2023-02-24 15:35