Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Komplexa kulturmiljöer – Västsvenskt fastighetsägarnätverk

Är du intresserad av att utveckla en kulturmiljö? Funderar du på hur man gör? Vill du byta erfarenheter med andra fastighetsägare?

Vi som arbetar med platsutveckling i Västra Götalandsregionen ser många fantastiska exempel på hur områden med äldre byggnader får nytt liv genom att nya verksamheter flyttar in och väcker miljön ur sin törnrosasömn. Vi tror till och med att just äldre byggnader har en särskild attraktionskraft för vissa typer av företag. Vi ser också ett stort intresse för spännande miljöer utanför storstadsområdena. 

Vi har också märkt att många fastighetsägare jobbar på själva och uppfinner hjulet gång på gång. Vi har därför tagit initiativ till ett västsvenskt nätverk för fastighetsägare som arbetar med, eller ser behov av att utveckla sin miljö.

Nätverkets verksamhet utgår från de behov ni som fastighetsägare har.
Planen är att anordna en årlig konferens, tematiska seminarier, fortbildningar och studiebesök för de som deltar i nätverket.
Förhoppningen är att nätverket kan vara en länk för att hitta potentiella hyresgäster eller en plattform för regionala satsningar och projekt, eller en möjlighet att driva större projekt tillsammans.

Nätverket vänder sig till dig som äger och förvaltar en mera komplex miljö med flera byggnader – inte enskilda mindre hus. Man behöver ha intresse för att utveckla miljön och att byta erfarenheter av detta med andra i samma situation.

Vill du vara med i nätverket  eller känner någon som borde vara med?
Anmäl ditt intresse via följande länk så får du mer information. Länken innehåller också några frågor kring din syn på nätverket som du gärna får svara på.

TILL ANMÄLAN

Ulrika Lindh

Antikvarie
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-09-19 14:44