Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Projekt

Inom Landskapsobservatorium Västra Götaland drivs flera olika projekt. Det kan vara projekt med lite olika inriktning men med det gemensamt att alla på något sätt syftar till långsiktig och hållbar landskapsförvaltning.

LOVG är en efterfrågad samverkanspart för aktörer i landskapet och vi blir tillfrågade om vi vill ingå i projekt och stödja eller bidra med kompetenser. Det kan vara projekt som Hembygdsrörelsen vill arbeta med så som Länsstyrelsen eller någon annan aktör.

LOVG är till för att bygga samverkan! Ibland görs det bäst genom att sätta samman projekt och söka extern finansiering för genomförandet av konkreta aktiviteter. Vem som är projektägare avgörs från projekt till projekt. Det kan vara förvaltningen för kulturutveckling som står bakom, men även någon annan aktör.

Sidan är under uppbyggnad. Mer info om projekten kommer här.
 
 

Senast uppdaterad: 2022-06-16 16:15